fredag 30 mars

2012-03-30 / 07:48:37

Idag var det tugnt att gå upp men ska bli så skönt med fredag och helg, få burra ner sig under täcket och sova längre än kl 06.20.

Vet inte hur många som har frågat mig frågan om jag är förlovad? bara för att jag har min ring jag haft på mig i över 5-6 år och inte kan ta av. Den sitter på vänster hand och den vänder på sig jämt så det ser ut som en vanlig silver ring. Vågar inte ta av den, den har en sten i sig som betyder tur, och ja vad skulle jag få för otur om jag tog av den!?

Nu ska jag fortsätta jobba! låååångt kvar.

/emiliee

.

2012-03-29 / 20:18:25

jag saknar dig så mycket! Vill bara pressa din mule mot min kind.



/emiliee

Torsdag 29 mars

2012-03-29 / 16:22:26

Sitter på jobbet och väntar med greyhound -swedish house maffia i öronen på att få sluta vid halv fem. Idag blir det att gå hem från jobbet, är så himla nöjd med mina nya skor de är som att gå på moln, extra stötdämpning! Tänkte ta ett par utan men tur att jag tog dessa även fast de var lite dyrare.

Har även läskats efter min hallon/mango smoothie hela dagen så får ta och göra en sån sen!

En dag kvar med jobb sen är det äntligen helg! Avslutar med en bild på skorna..

/emiliee

onsdag 28 mars

2012-03-28 / 21:20:08

Såg precis på något program på teve om pensionärer, och jag det var bland det sorgligaste jag sätt.

En jätte söt gubbe som bodde på ålderdomshem fick åka till sin frus gravsten/minneslund, och han grät massor och sa såhär till stenen;

hej älskling, jag saknar dig varje dag.
älskling den där dumma sjukdommen tog dig ifrån mig.
åh vila i frid min älskling jag har allt älskat dig, kommer alltid älska dig.

Och sen torkade han tårarna och krama stenen och skulle gå iväg men vände sig sedan om och titta på stenen en sista gång.

Ush vad sorgligt varför såg jag det ens klarar inte av sånt. Allt kan gå så fort, på en sekund kan den man älskar bara försvinna. Det är skrämmande. Uppskatta vad man har <3

/emiliee

can't do it all alone

2012-03-27 / 17:40:56
Idag är en riktigt skit dag, känner mig jätte deppig vilket resulterade till något som jag fick världens ångest över. Så då blev allt bara värre, orkar verkligen inte. Ska ta ut allt genom att gå i spåret ikväll, tycker om att gå för då kan man rensa tankarna och bara lyssna på musik.

Ska åka ut till min älskade sina, vet inte vad jag skulle göra utan henne. Och min bebis Ella, otroligt hur mycket man kan känna för en häst. mina underbara. Sen blir det att handla lite nyttigheter, som frukt och smoothie grejer.

Hoppas allt vänder snart. Lägger in en låt som avslut, som har spelats i mina hörlurar hela dagen. En låt som ger en underbar men ändå jobbig känsla, låt den tala för sig själv..


/emiliee

måndag 26 mars

2012-03-26 / 16:48:11

Sitter på jobbet och har precis slutat, väntar på att Amanda ska hämta mig så ska vi ut till Ikano en sväng, ska köpa nya träningsskor som jag kan ha ute att springa och gå i. Måste vara bra stöt dämpning annars får jag så ont i fötterna.

Nu jäklar ska jag börja gå varje dag, minst 5km i spåret och sen hem från jobbet 2,5 km! Och äta nyttigt! Äta onyttigt en dag på helgen bara!

Och sist, har hittat en bil jag vill ha med swarofski kristaller på hela, vågar inte ens tänka på vad den kostar! Men frän.

/emiliee

lördag 24 mars

2012-03-26 / 16:32:52

Idag vart det en lång dag, började med att åka ner till stugan i hallmare med pappa och Helena, vi kollade lite hur det såg ut och de planera att bygga ut altanen lite. Medans de gjorde de var jag lite med mina kusiner vid stranden. Längtar verkligen till sommaren så man kan bada och sola!

När vi åkte hem så stannade vi på Hamnkrogen och åt sen lunch, jätte fint ställe med utsikt över havet, och jätte gott!
Sedan tog jag med mina kusiner till stallet och de rid lektion för mig, de tyckte de var kul sen hem sent och då blev det film! Skön Lördag..

/emiliee

Torsdag 22 mars

2012-03-22 / 09:13:37

sitter på jobbet och fick precis syn på detta i tidningen, älskar sol sidan! Tredje säsongen i höst.

/emiliee

20 mars tisdag

2012-03-20 / 14:18:22

Med hästarna där bak i transporten flyttar vi nu till nya stallet! Ser verkligen fram emot det! Sen ikväll blir det (om det hinns med) yrkesmässa med pappa, vill få lite inspiration och motivation till vad jag vill bli och kanske utbilda mig till! :)

/emiliee

19 Mars

2012-03-19 / 09:09:21

Räkmackorna på Ikea är ju så goda! Var där och åt en sån igår med mormor och mamma, för jag var så nervös för mötet med mon chef jag hade vid åtta, men det gick ju bra!

Herregud idag blir det livat så hovis kommer och ska fixa Ellas hovar, då är hon lite överallt och ingenstans! Sen hoppas jag på att vi kan flytt över Sina till nya stallet och köra över Ella till betet. Blir bra!

Nu ska jag upp och göra god frukost! Får njuta av mina sovmornar nu bara imorgon med innan helgen då för på onsdag börjar jag jobba kl 8.00! Kommer nog uppskatta mer när det är helg då med!

/emiliee

god i'm torn apart inside

2012-03-16 / 15:45:44

hur kan det komma sig att det vänder så fort, från ett liv som var så underbart och nästan problemfritt. Till ett som bara är så jäkla jobbigt..


i never wanna loose you.

/emiliee

15 Mars torsdag

2012-03-15 / 08:02:36

Råkade somna vid halv 9 igår så vaknade 07.40, så gick upp och gjorde god frukost med smoothie och äggröra! Så skjutsade jag mamma till jobbet nyss och nu är jag påväg till gymmet! hoppas det är lite folk nu vid åtta.

/emiliee

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

2012-03-14 / 21:20:11

Något som jag ofta brukar göra när jag är trött på kvällarna är att tända massor ljus i rummet, krypa ner i sängen och bara fundera.

/emiliee

14 mars onsdag

2012-03-14 / 18:44:09

Brrr är helt frusen efter denna dagen då jag nästan varit utomhus hela dagen, soligt på förmiddagen men blev kyligt framåt eftermiddagen. Red första dressyrpasset på sina idag sen hon födde Ella, hon var duktig!

Nu kom jag precis ut ur en lång dusch och känner mig fräsch igen, lena ben och smörjt in hela mig i mina bodylotions, älskar body krämer! Beställde nya idag från Victoria secret som luktar godis, hoppas de kommer snart.

Ska se om jag kanske ska se någon film nu och trycka i mig mina färska hallon jag köpte!

/emiliee

SAFE HOUSE

2012-03-14 / 09:31:06



Är sugen på att se denna film, har varit det ettag. Den verkar riktigt bra!
/emiliee

14 Mars Onsdag

2012-03-14 / 08:44:02

Vaknade 07.10 och kunde inte somna om, jobbigt.. Gick upp och satte igång bigbrother på datorn och såg programmet från igår.. och nu fick jag städryck så nu storstädar jag hela lägenheten med musik.. hurtig idag och ska springa ner till tvättstugan och tvätta lite med snart! Känner jag mig rätt kommer jag somna igen efter det.

Musiken jag spelar just nu;



-



-




-





/emiliee

jag gillar att resa!

2012-03-13 / 14:25:10

Jag tycker så mycket om att resa! Jag kom precis hem från en resa men sitter redan och tittar på resor till sommaren då jag är sugen att åka iväg till kreta igen, gillade verkligen kreta. God mat! Soligt och fina stränder med blått vatten!

Hittade en billig resa 26 juni till Kreta i 14 dagar för 5120 kr! Fint med pol nära stranden och stan.

/emiliee

Inredning min stil

2012-03-13 / 11:43:40
Jag var inne på Chili här om dagen och man blir ju helt sjuk av att se allt fint som finns, plockat ihop lite saker jag tycker om och inte vore helt fel att äga från olika butiker! Man blir ju så sugen på att flytta hemifrån!
Skriver under bilden vart allt kommer ifrån..



Soffan; Ulfåsa möbler. Just nu kampanjpris 7995 kr.
Sängen; Ulfåsa möbler. Just nu kampanjpris 8999 kr. Finns i billigare modell för 6999.
Mattan; Ulfåsa 1600 kr
Kuddarna; Hm Home 149 kr
Ljusen; Hm home 59,90 kr
Love & Home orden; Chili 60 kr st
Överkastet; Hm home 999 kr
/emiliee

13 Mars Tisdag

2012-03-13 / 10:59:58
Nu har jag varit så onyttig i Egypten och här hemma och helt glömt bort eller inte haft ork till att träna. Men från och med idag ska jag sätta igång med träningen igen! Mådde bättre när jag tränade!

Mina mål är att träna 4-5 ggr i veckan om det är fint väder kan jag även gå till stallet 6,5 km. Jag vill även kunna orka springa dit!  Så första träningspasset nu på ettag blir idag! Måste få upp motivationen!
Ska äta bättre med såklart, nyttig mat är gott!

/emiliee

Tror ni på livslång kärlek?

2012-03-13 / 10:52:45
Det gör jag. Livslång kärlek tycker jag är det finaste som finns. Ha just sin kärlek hela livet, någon som känner en bättre än någon annan, som alltid har varit med och som man har alla sina minnen med. Den som alltid funnits och finns där, genom allt.

Sen den nittonde juni tvåtusenåtta har jag trott på livslång kärlek och vetat precis vem jag vill dela mitt liv med. Även fast det inte är som jag tänkt mig för tillfället och det är en tung period just nu, så tror jag ändå. Min andra halva. Jag vet precis vem jag vill fortsätta "växa upp" och bli gammal med, ta nya steg i livet och flytta hemifrån med, vem jag vill bilda familj och gifta mig med. Vem jag alltid vill ha vid min sida när jag vaknar och somnar, vem jag vill komma hem till på kvällen och äta mysig kvällsmat med, vem jag vill överaska med gulliga goda frukostar en lördagmorgon, vem jag vill hitta på saker med. Vem jag vill som saknar mig och längtar efter mig så fort jag är hemifrån. Vem jag vill ska hålla mig hårt, pussa på mig och ge mig kärlek. Vem jag vill ge all min kärlek. Ha mysiga kvällar under en filt i soffan eller täcket i sängen. Vem jag vill dela min glädje med, precis han jag vill göra allt med har jag hittat för flera år sedan. Och jag känner fortfarande att det är just honom, bara honom. Känslan är obeskrivlig och jag vill bara fortsätta att börja leva igen, ta steg ut i livet med bara honom.För jag tror på oss.




Har ni eran självfrände, berätta gärna?
/emiliee

Recept på världens godaste tårta

2012-03-13 / 07:33:26

Bakade en tårta till min mormor när hon fyllde år i februari, blev så himla god.

Ingredienser:
Marsan sås
Banan
Clementiner i burk
Chokladmousse
Grädde

Topping:
Grädde
Riven choklad
Jordgubbar
Kiwi

/emiliee

vårväder

2012-03-13 / 07:30:00

Är ju tillbaka i Sverige igen, det var väldigt skönt i Egypten. Värme och sol! Kom hem i torsdags natt. Så på fredagen åkte jag och red min efterlängtade Sina som var helt galet pigg, kul och söt! Har även haft en mys helg <3
Idag blev det att åka och äta med mormor sen åka mellan våra stall och fixa. Var så trött på kvällen sen och jag somnade under min mysfilt klockan 9, skönt!

Juste när jag kom hem så gick jag och fixade naglarna igen. Skönt känns mycket fräschare!

/emiliee
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!