24/2 Fredag

2012-02-24 / 15:46:25

Börjar denna fredag men min goda nyttiga smoothie och en äggmacka!

/emiliee

Egypten

2012-02-23 / 23:00:46
Måste ju berätta att 1 mars åker jag ner till Egypten med Tom & Madde. Vi blir borta i en vecka, vi ska sola bada och bara ta det lugnt. Blev ett all inclusive hotell med, skönt! Ska bli så skönt att komma iväg ettag och slippa detta kalla väder och få känna lite sol på sig. Vi får åka från Linköping på Onsdag natt för att komma till flygplatsen i tid.

Det är bara ett problem och det är att jag är så otroligt flygrädd, så har klump i magen redan nu för just det.
Men det får gå bra. Kan inte förstå att om 7 dagar ligger jag på stranden och steker och badar i klarblått vatten! :)

Lite bilder från hotellet;



/emiliee

23/2 Torsdag

2012-02-23 / 22:42:54
Idag har jag varit igång sen kl halv tolv, då stog det frisören på schemat så åkte dit och fixade. Sedan hämtade syster mig så åkte vi till stallet och fixade lite, packade ner Amandas saker i Ikeapåsar. Sedan åkte vi och hämtade transporten och stannade till hemma och åt kött potatis och sås som mormor hade gjort, jätte gott!

Sedan bar det av igen och vi åkte och hämtade Jalle i stallet och körde honom till nya stallet, ( Amanda ska flytta stall med Jalle så de får bättre träningsmöjligheter) så småningom flyttar Sina och Ella dit också, men först måste Carisma bli såld. Men iallafall det gick jätte bra, han trivdes direkt i nya stallet.
 Sedan ett antal timmar senare blev vi hungriga igen så åkte hem och bytte om och åkte vidare till Ikea för att äta kötbullar, potatis och sås med dricka för 17 kr! Det är rätt smidigt, går fort och är billigt och man blir mätt.

Sedan gick vi på Ikano en sväng och jag handlade lite nödvändigheter till Egypten som vi åker till på onsdag natt, läängtar. Köpte solskyddfaktor + solskyddsfaktor med morot i så man blir brunare, och ett par svarta tygskor och ett par bikini trosor.

Nu sitter jag här och svarar på massor mail jag får in från Carismas annons, helt slut i fingrarna för jag svarat så långa mail tillbaka. Men det blir nog bra, och hoppas hon får ett nytt bra hem snart. Även fast det är sorgligt att hon måste säljas, men det blir bäst så. Kommer dock sakna henne massor, så gärna att hon hamnar nära så att jag kan hälsa på henne!

Herregud vad jag skriver, kanske detta med blogg var något för mig så jag får skriva av mig lite. Iallafall ettag.

/emiliee

21/2 Måndag

2012-02-22 / 10:20:25
Jobbade natten tills idag så jag sov till ca 14.00, så då åt jag lax med sås och lite potatis. Sedan blev det att hämta upp mina småtjejkusiner, så vi åkte till stallet och vi tog ut Sina en sväng, sjukt skönt väder ute så kunde rida hur länge som helst. Sen blev klockan rätt mycket så vi skyndade oss hem och åt sedan åkte vi till Simhallen, har inte varit där på hur länge som helst så det var kul. Man blir ju som ett barn, vet inte hur många gånger vi åkte rutshkanan och sprang då upp för de där trapporna hur många gånger som helst. Det är 81 trappsteg upp, måste vara bra träning? Sen blev klockan 8 och vi gick hem och hämtade bilen sen åkte och tog in hästarna, myste lite med dem och visade tjejerna att jag lärt Sina & Ella pussas, de skrattade ihjäl sig. Sedan åkte vi hem till tjejerna och bäddade i bäddsoffan med hundra kuddar och täcke och satte på filmen Klara, och spelade lite skitgubbe. Sedan åkte jag hem och sov. Blev ingen träning idag - ångest. Det var min dag, tack och hej leverpastej.
/emiliee
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!